Vaaggrond, kunst, cultuur, ontwerpen.


De Kunstlocatie
Vaaggrond is een kunstlocatie in het buitengebied van Veldhoven. Op deze locatie is in de buitenlucht een wisselende groep professionele kunstenaars actief.  Allen opereren in en vanuit een coöperatieve instelling.
 
Seizoensgebonden
Kenmerkend is dat zij gezamenlijk hun hedendaagse beeldtaal vormgeven. Ieder voor zich ontwikkelt een vakkundig en aan hem of haar verbonden handschrift. De lokale cultuur en de groene ruimte  in het buitengebied dragen bij aan het unieke seizoensgebonden klankkleur. Kunst met betekenis.
 
De tuinman
Vaaggrond zet kunst én de kunstenaar centraal en configureert daaromheen één grote produceer- en leerbeweging van direct betrokkenen. Denk hierbij aan bedrijven, buurtgenoten, onderwijsinstellingen en belangstellenden. Van oudsher een meester en gezel-verhoudingen, maar nu in een hedendaagse context: een innovatief concept. Talenten bij lerenden lijken soms diep verborgen. Net als midwinter de natuur zich ondergronds schuilhoudt. Maar de tuinman op Vaaggrond weet gelukkig beter.

Onbegrensd
Met hun conceptuele werk stemmen onze kunstenaars tot nadenken. Zij lokken discussies uit. Nodigen uit tot creatief en artistiek denken. Invoelend en tóch verrassend. In de wereld van de beeldende vormgeving zijn mogelijkheden onbegrensd.

Scheppen in vage grond
Of het nu gaat om kunst in opdracht, huren, lesgeven, atelier of workshop.
Hoe vaag ook: bel 040 - 205 37 47 of mailto: info@vaaggrond.nl. Wij scheppen mee. Vanuit de kunde van het doorgronden.

Berichten

Er zijn nog geen berichten, log in om een reactie achter te laten.